iKdrum

iKdrum

By Robert-Jan van Schoonacker & Erik Verheij

 • Release Date : 2012-08-26
 • Genre : Muziek
 • FIle Size : 1664.45 MB
Score: 4.5
4.5
From 26 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

iKdrum iKdrum is een volledige drumcursus in het Nederlands, ideaal voor de beginnende drummer. Neem je iPad mee naar je akoestische of elektronische drumstel, sluit een koptelefoon aan en je kan gelijk aan de slag!
Aan de hand van zeer duidelijke video audio en tekstfragmenten leert gerenommeerd drumdocent Robert-Jan van Schoonacker je allerlei drumritmes en drumfills. Voor deze cursus zijn er speciale ‘play alongs’ gemaakt. Liedjes waarmee je kunt oefenen en waarin jij de drummer van de band bent! 
Daarnaast is er veel aandacht voor de juiste zithouding achter je drumstel en de stokhouding. Ook is er veel aandacht voor het stemmen van je trommels en het onderhoud van het drumstel in het algemeen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de combinatie video/audio en tekst is iKdrum uniek en heel makkelijk thuis te volgens op de momenten dat het jou uitkomt.

Reviews

 • Idee is goed, uitwerking en presentatie slecht

  1
  By eTemplar
  Wat een leuk idee is wordt door de houterige en drammerige presentatie slecht. Het lukt deze 'leraar' niet om drummen leuk e maken, ik vraag me ook af voor welk niveau hij dit heeft bedoeld. Jammer, gemiste kans.
 • Ikdrum

  5
  By Ome Frank
  Dit boek laat zien dat leren drummen leuk kan zijn. Gevarieerde opbouw met tekst, geluid, filmpjes en oefeningen. Je verheugt je steeds weer op wat er op de volgende pagina gaat gebeuren. Het boek is subtiel en sober opgemaakt en leidt dus niet af van de essentie: leren drummen!
 • In een woord WOW

  5
  By Pr0xyius
  Super tof een iBook voor drummen!! Dit concept heb ik nooit gezien. Mooi uiterlijk alles super duidelijk en heel veel info! Video's van alles en nog wat! Ik vind het ook super prettig met mijn iPad op een andere kruk naast me drumstel, oortjes in en knallen! Keep em coming!
 • Ikdrum

  1
  By C.A. Tournier
  Voor een e-book nogal prijzig in vergelijking met anderen en dan de ontgoocheling.... Het houdt op waar het zou moeten beginnen. Ziet er leuk uit natuurlijk, maar inhoudelijk gelijk en meer is er zat gratis op het net te vinden, ook in het Nederlands. Jammer!!!!
 • Geweldige iBook

  5
  By Frans055
  Superfraaie iBook, nooit eerder gezien zo. Heel mooi vorm gegeven, goede uitleg. Zou gewild hebben dat deze iBook er eerder was geweest, toen mijn zoon begon met drummen
 • Goed idee

  5
  By A.L.1989
  Wat een goed idee, deze cursus voor de ipad. Deze manier van lesgeven ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik kan niet wachten om het uit te proberen!

keyboard_arrow_up