Duh! Dood

Duh! Dood

By Duhboekjes

  • Release Date : 2015-09-11
  • Genre : Soziale Fragen
  • FIle Size : 89.84 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Duh! Dood *Genomineerd voor de Gouden @penstaart 2015!* In de categorie: Beste online content voor kinderen. 

Het eerste interactieve boek voor kinderen over de dood, met echt alles wat daarbij hoort. Van euthanasie tot reïncarnatie, van olifantenkerkhof tot luchtbegrafenis.

Kinderen hebben veel vragen over de dood. Waarom gaan we dood? Wat gebeurt er na de dood? Hoe kun je heel oud worden? Hoe lang mag je verdrietig zijn om een dood huisdier? In dit boekje kunnen we niet op al die vragen antwoord geven, maar we proberen wat we wel weten zo goed mogelijk uit te leggen. We dagen kinderen uit zelf te laten nadenken over die moeilijke vragen. 

Dit boek is voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar dit onderwerp, maar ook voor kinderen die de dood van dichtbij hebben meegemaakt. De dood hoort bij ons dagelijks leven, je hoeft niet te wachten tot je volwassen bent om erover na te denken.

De boekjes van Duh! zijn ideaal voor kinderen op de basisschool: vol informatie, maar toch helder, grappig en overzichtelijk. Duh! is een nieuwe serie multitouch e-books speciaal gemaakt voor de iPad, dus met beeld, geluid, interactie en altijd actueel. Alle boekjes in de serie Duh! zijn superhandig voor een spreekbeurt of werkstuk, maar ook gewoon leuk om te lezen en... beleven!

Kijk voor alle andere boekjes ook op www.duhboekjes.nl.

Duh! in de pers:

** Kidsweek: ‘Duh! is het nieuwe lezen!’ **
** Juf Sanne: 'De e-books van Duh! zijn de droom van elke leerkracht. Ze maken het lezen leuk, zijn uiterst leerzaam, maken nieuwsgierig en zitten vol humor. We want more!'**
** Mediasmarties: ‘Het boek staat vol met animaties en filmpjes, wat het voor kinderen erg aantrekkelijk maakt. Doordat de informatie leerzaam is, maar ook op een leuke manier wordt gebracht, spreekt het kinderen aan.’ **
** iPadclub: ‘Prachtige leerboeken (...) De tekst is helder van toon en informeel.'**

keyboard_arrow_up